E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634 +36 70 297 5482

Már nekünk is adhatod az 1%-od!

E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634
+36 70 297 5482

Az Erste Bankkal együttműködésben elindult az adósságkezelő és  pénzügyi tudatosság programunk, ami az egyik leghasznosabb része a munkánknak.  A projekt magába foglalja az adósságkezelés témakörét is, ami kiemelten fontos, hiszen ezek a családok gyakran azért nem tudnak előre lépni, mert adósságspirálba kerültek, amitol a volt állami gondozottak élete egy pillanat alatt megroppanhat.

 

Az októberi két napos felkészítés után a program java indult el, méghozzá az adósságkezelő rész.

👨‍👩‍👧‍👦Ebben olyan családok vesznek részt, akik egy-egy elmaradt számlával, meggondolatlan hitelfelvétellel beláthatatlan adósságot halmoztak fel.

Nem nagy dolgok ezek, egy fiatal korban felvett személyi kölcsön, ami aztán begyűrűzött. Igazából, bárkivel megeshet. Annyi a különbség, hogy nekik nincs senki, aki segítő jobbot nyújtana egy kiélezett helyzetben és ellehetetleníti az előrelépés lehetőségét.

🏦 Az Erste Bank önkéntesei most abban segítenek, hogy ezeket kitisztázzák, és a megfelelő papírokat, kérvényeket a megfelelő helyre juttassák annak érdekében, hogy az adósság minimalizálódjon.

 

Így esély van például arra, hogy az egyénnek bejelentett munkahelye legyen, mert saját maga számára láthatóvá válik, hogy törleszteni tudja a felhalmozott adósságot, és be meri vállalni, hogy lefogják a fizetésének egy részét. A pénzügyi tudatosság keretében pedig megkapják a tudást ahhoz, hogy a pénzkezelésüket tudatosan építsék. 

Már nekünk is adhatod az 1%-od!

Célunk, hogy azoknak a gyermekeknek, akiknek a szülei valaha állami gondoskodásban éltek, ne kelljen gyermekotthonban felnőni.

Köszönjük, ha adód 1%-ával támogatod a munkánkat!


This will close in 0 seconds