E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634 +36 70 297 5482

Már nekünk is adhatod az 1%-od!

E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634
+36 70 297 5482

Magánszemélyként

Hogyan ölelheted meg egy gyermek jövőjét?
A Tűzcsiholó Egyesület célja, hogy segítsük azokat, akiknek senki nem segít. Támogatjuk és tanácsoljuk azokat a családokat, ahol egyik vagy mindkét szülő állami gondozásban nőtt fel és úgy kerültek ki onnan, hogy nem kapták meg a sikeres életvezetéshez szükséges tudást. Csapatunk hétről hétre azon dolgozik, hogy azok, akik fiatalként Tiszadobon nevelkedtek a gyermekotthonban, ma már szülőként, nagyszülőként biztos lábakon álljanak meg az élet viharaiban is. Ugyanis amint nincs biztos munkájuk, nem rendelkeznek rendszeres bevétellel, rögtön veszélybe kerül a mindennapi megélhetésük, az egészségügyi ellátásuk, a családi biztonságuk. Célunk, hogy egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb jövőhöz segítsük hozzá őket. Így az ő gyermekeik már ne kerüljenek állami gondozásba, hanem családjuk körében nevelkedjenek.
Az Egyesület alapításakor 30 családot támogattunk, az ő számuk mára közel 110 családra emelkedett, ahol kb 300 gyermek nevelkedik. A támogatottak számának növekedésével feladataink is sokasodnak, így a munkavállalói létszámunk is folyamatosan nő. Növekedésünkhöz biztos anyagi háttérre van szükségünk, amit alapításunk óta adományokból teremtünk elő. Ezért arra kérünk, rendszeres vagy egyszeri adományoddal támogasd működésünket!

Magánszemélyként több lehetőséged is van, hogy anyagilag támogasd a működésünket.

Rendszeres támogatás

A rendszeres támogatás, segíti, hogy működésünk kiszámíthatóbb legyen, könnyebben tudjunk tervezni. Nincs túl kicsi össze! Ha egy éven keresztül havonta egy latte árát adományozol, mi abból karácsonyra összeállítunk egy élelmiszercsomagot, amit egy családhoz elviszünk.

Számlaszámunk: 11732002-23551909

Egyszeri adomány

Egyszeri adomány könnyed lehetőséget ad, hogy bármikor segítsd a munkánkat. Felajánlásodat a jobb oldalon található adományozói panelen tudod megtenni, de a banki átutalás is opció.

Számlaszámunk: 11732002-23551909

Adománygyűjtő nagykövet

Vannak olyan ismerőseid, akik szívesen támogatnának egy szervezetet, és úgy érzed, meg tudod győzni Őket, hogy a Tűzcsiholót válasszák? Akkor legyél a nagykövetünk, és szerezz támogatókat!

További információért keress minket: tuzcsiholoegyeulet@gmail.com +36 70 297 5482

Tárgyi adományok

A tárgyi adományokat, ruhákat, lakástextilt, tanszereket, egyéb felajánlásokat a tiszadobi Fecske Adományboltunkban vagy budapesti raktárunkban tudjuk fogadni. Nagy méretű bútorok vagy nagy mennyiségű áru szállításában tudunk segíteni.

Hova is megy ez a sok minden? https://tuzcsiholo.eu/fecske-adomanybolt/

Keress minket írásban vagy telefonon. tuzcsiholoegyeulet@gmail.com +36 70 297 5482

Projektjeink megvalósításához köszönettel vesszük a pénzbeli támogatást, vagy tárgyi felajánlásokat.

Tűzcsiholó Egyesület

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 3,000Ft