E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634 +36 70 297 5482

Már nekünk is adhatod az 1%-od!

E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634
+36 70 297 5482

Szolgáltatásaink cégeknek

Érzékenyítő élményfestés

Ez a program kitűnő lehetőség olyan vezetők részére, akiknek fontos a munkavállalóik jól-léte, és azt egy színvonalas, professzionális szolgáltatással szeretnék támogatni. Ráadásul ezzel az élményfestéssel egy jó ügy mellé is állhatnak! 

Az érzékenyítő élményfestést Balogh Tibor roma képzőművész instruálja, aki maga is állami gondozottként nevelkedett. A résztvevők festőművész kollégánk segítségével sajátíthatják el az adott kép megfestéséhez szükséges technikákat és lépésről-lépésre közösen hozzák létre a művet. A festést megelőzi egy érzékenyítő beszélgetés is, aminek keretében többet megtudhatunk a cigány művészetről, kultúráról, képzőművészetről. 

Miért jó ez a Vállalatnak?

  • A program elősegíti a dolgozói JÓL-Létet, elkötelezettséget, az pedig segíti a JELEN-létet, a hatékonyabb munkát.
  • Inklúzív dolgozói környezetet teremt,  ahol – az instruktor személye és élettörténete miatt – a másság elfogadása közelebb kerül, személyessé válik. 
  • Nagyszerű lehetőség a csapatépítésre, hiszen új, ismeretlen kihívások a kollégák új oldalát mutatják meg, segítenek jobban megismerni a másikat.  Ez a különleges közös élmény sokáig inspirálja a napi munkavégzést is.
    Ráadásul az elkészült festmények a munkahelyek díszei is lehetnek, amik a nehezebb pillanatokban is emlékeztetnek a közös alkotás örömére.
  • Ez nem csak a céges munkakörnyezetben, de társadalmi szinten is erősíti az elfogadást. 
  • Az élményfestés megrendelése egy társadalmilag kiemelten fontos és jó ügyet szolgál!

A programot teljes mértékben a csoport, a vállalat igényeinek megfelelően tudjuk alakítani. Megvalósítható kis létszámú csapatépítés keretében, vagy akár több száz fős rendezvényen is – ekkor egy festmény több részletből is összeállhat.

Árajánlattal kapcsolatban keresse:

Bihari-Apáthy Judit

06702975482

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com