E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634 +36 70 297 5482

Már nekünk is adhatod az 1%-od!

E-mail cím

tuzcsiholoegyesulet@gmail.com

Telefonszám

+36 30 463 1634
+36 70 297 5482

Családgondozás, mentorprogram

A családok megerősítésén dolgozunk!

Sok családnál pedig mindez ötvözve történik. A fő szempont, hogy a családot megerősítsük és stabil alapokkal támogassuk.

Azok az emberek, akik állami gondozásban nőttek fel, sok tekintetben nagyon nehéz helyzetben vannak. Jellemzően nincs olyan családi hátterük, ami a biztonságot jelenthetné. Amikor maguk is családot alapítanak, legtöbbször csak magukra számíthatnak. Nehéz megoldaniuk saját lakhatásukat is – az államtól kapott otthonteremtési támogatás gyakran zsákutcához vezet. Minket leginkább azon a ponton keresnek meg a családok, amikor már kilátástalan a helyzetük.

Az elmúlt években több családot tudtunk támogatni abban, hogy új életet kezdjenek városi közegben. Abban segítettünk nekik, hogy az új helyen megoldott legyen a lakhatásuk, legyen állandó munkájuk. Ilyen esetekben eleinte anyagilag is támogatjuk a családokat, de kiemelten fontos szempont számunkra, hogy az új közösségbe be tudjanak illeszkedni, gyökeret tudjanak ereszteni. Minden családnak más a története, más az életre való felkészültsége. Mi ott találkozunk velük, ahol éppen tartanak. Fizikailag, lelkileg, tájékozottságban, ismeretben.

Amennyiben szívesen részt vennél a családi mentoráció bármely részében, itt tudsz jelentkezni önkéntesnek. 

Projektjeink megvalósításához köszönettel vesszük a pénzbeli támogatást, vagy tárgyi felajánlásokat.

Tűzcsiholó Egyesület

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 3,000Ft